Estrena de l’obra 'Hamlet canalla'

Data: 
divendres, 14 octubre, 2016 - 20:30

HAMLET CANALLA, del 14 d’octubre al 6 de novembre
De Manuel Molins | Direcció: Joan Peris | Amb Josep Manel Casany i Ximo Solano
Coproducció Institut Valencià de Cultura i Companyia Teatre Micalet.

El Hamlet més canalla arriba al Micalet. Un espectacle inspirat en el Hamlet de Shakespeare en la commemoració del IV centenari de la mort de l’autor.
Aquest text mostra una nova visió de Hamlet, ens parla de la complexitat de la tragèdia, de la inutilitat de la venjança, suggerint un debat d’un tema d’actualitat permanent. Hi veiem el Hamlet maltractador de dones, assassí, que s’aprofita dels febles i que lliura el seu poble a l’enemic. Un “heroi” que sacrifica tots i totes els que té al voltant per la seua “missió”. Amb Hamlet Canalla es pretén regirar la visió d’un dels personatges teatrals més grans de la història, d’aquest messies que ho fa tot per “salvar” el seu poble, ara que tenim tants herois d’aquesta mena en la vida pública.
Dos grans actors de l’escena valenciana Josep Manel Casany i Ximo Solano donen vida als personatges. Ximo Solano és un Hamlet actual i Josep Manel Casany és Ofèlia, l’actor, Gertrudis i l’Espectre.
Amb aquest text del valencià Manuel Molins, podrem posar-nos en la pell dels “febles”: què sent Ofèlia cap al seu maltractador, per què Gertrudis es comporta d’aquella manera, què pensa l’Actor quan Hamlet està assetjant-lo…

Estrena absoluta al Teatre Micalet el 14 d’octubre a les 20.30h (carrer Mestre Palau, 3, València)
Funcions: dimecres, dijous i divendres a les 20.30h, dissabte i diumenge a les 19h.
Diumenge 16 d’octubre i divendres 21 d’octubre no hi ha funció.
Preu especial de 10€ per als dies 15,19,20,26 i 27 d’octubre!!
Preu taquilla 18 € i 16€ // preu web 15 € i 13€.
COMPRA ENTRADES
La taquilla està oberta des d’una hora abans, únicament els dies en els quals hi haja representació. Si necessites ajuda amb la teua compra, per favor, envia un email a taquillamicalet@gmail.com i t’indicarem com procedir o telefona’ns al 963 921 482 de dilluns a divendres de 10 a 14h.