Agenda

Del 6 al 23 de maig de 2021 19.00 h – Carme Teatre (Gregorio Gea, 6)
FOCS DE VELLUT de Manuel Molins
Un projecte de AMB EL TEXT PER DAMUNT X a partir de l’obra homònima de Manuel Molins que viatja per tres moments convulsos de la història del barri dels Velluters: la “crema de sedes” de 1784, el “Motí dels Velluters” de 1856, i la “Vaga de Filadores” de 1904.
Cal reservar seient en aquest formulari.………………………………..

Dijous 10 de desembre de 2020 19.00 h – Paranimf de la Universitat Vella de València (La Nau, 2)
Presentació de TEATRE COMPLET 1 de Manuel Molins
L’acte comptarà amb la presència del professor Francesc Foguet (UAB), la Vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, el Vicerector de Cultura de la UV, Antonio Ariño i l’autor, Manuel Molins. S’hi llegiran un parell d’escenes: una d’ABÚ MAGRIB sobre les migracions i els refugiats amb J. M. Cassany, Junior Severo, Resu Belmonte i Rosana Pastor i una altra de FOCS DE VELLUT sobre la sederia valenciana i la primera vaga de les filadores valencianes (1902) amb Rosana Pastor, Resu Belmonte, Cristina Sanmartín, Paula Albert i Helena de Luís Sapiña.
Cal reservar seient en aquest formulari.………………………………..

Del 16 d’octubre fins al 08 de novembre de 2020 > Horaris: Dijous 20 h · Divendres 20 h · Dissabtes 20 h · Diumenges 18 h
Teatre Principal de València, Carrer de les Barques 15
PODER I SANTEDAT, de Manuel Molins. Dirigida per Paco Azorín
Adaptació de l’obra Poder i Santedat (Els Àngels de Sodoma), Premi Pere Capellà de teatre 2017, que s’endinsa en el món vaticà i tracta dos dels seus problemes: la corrupció econòmica i l’homofòbia, totes dues coses contràries a la doctrina cristiana.
Més informació al web de l’IVC……………………………………………….