Poder i Santedat (Els Àngels de Sodoma)

Aquesta obra s’endinsa en el món vaticà i tracta dos dels seus problemes: la corrupció econòmica i l’homofòbia, totes dues coses contràries a la doctrina cristiana. Molins rebat la interpretació habitual de l’Església sobre la sodomia com a pecat sexual, quan en realitat és un pecat social. Qui és el sodomita? Segons l’Antic Testament i l’Evangeli, és qui rebutja els de fora: els àngels de Déu, quan arriben a Sodoma, són agredits. Els sodomites són, doncs, aquells que no compleixen les normes de l’asil. Llavors, l’Europa del present, entre d’altres, que es mostra indiferent davant l’arribada de ciutadans refugiats, n’és un clar exemple. Aquesta és una obra molt actual, molt viva, de denúncia, que també indaga en la dimissió de Ratzinger.
Premi Pere Capella de teatre 2017

«La pluralitat tant de protagonistes com de recursos lingüístics (prosa de pensament, periodística i estàndard, mètrica típica i bíblica) ajuda molt a fer un retrat complet i complex».
Lucía Ramírez. Núvol. 25/05/2018

«Els àngels de Sodoma ens permet conéixer les interioritats del Vaticà amb una trama brillant, uns espais escènics dignes d’una pel·lícula de Visconti i uns personatges vivíssims».
Josep Franco. Diari La Veu. 16/04/2018